Beschadigd bitumendak?
Secuur Woningonderhoud vernieuwt vakkundig!

Laat nu vrijblijvend uw dak controleren door een van onze experts!

30 Jaar Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van platte en pannendaken.

GRATIS Offerte

Een offerte aanvragen is compleet gratis! Wij rekenen geen voorrijkosten.

Snel op locatie

Heeft u een probleem aan uw dak? Dan zijn wij altijd snel bij u op locatie.

Kies voor de allrounders van Secuur Woningonderhoud voor uw Bitumen dakbedekking

Bitumen is veruit het meest voorkomende materiaal dakbedekking op het plat dak. En dat is niet voor niets. Bitumen is namelijk een stevig, duurzaam en eenvoudig te bewerken materiaal. Het is goedkoop, oersterk en waterdicht. Bovendien gaat Bitumen tot 25 jaar mee en kan het daarna met een nieuwe laag eenvoudig worden gerenoveerd.

Heeft u nieuwe bitumen dakbedekking nodig of moet de Bitumen worden gerenoveerd of vernieuwd? Dan kunt u vertrouwen op onze expertise en onze ervaren dakdekkers van Secuur Woningonderhoud. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het dak en in de woning, en kunnen u daardoor altijd een complete en voordelige oplossing aanbieden.

De vele voordelen van Bitumen dakbedekking

Voor het plat dak zijn er meerdere materialen die vaak worden gebruikt, maar wijzelf vinden Bitumen nog steeds het materiaal met de meeste voordelen. Hier ziet u waarom:

Wij zijn in elk geval enthousiast over Bitumen als dakbedekking. Wilt u desondanks uw platdak bedekken met een ander materiaal, dan kunt u natuurlijk bij onze experts terecht.

Bitumen laten renoveren of repareren

Wanneer u Bitumen heeft en er is een reparatie of renovatie nodig, dan komen we gratis en vrijblijvend bij u langs om een plan op maat te maken. Hierbij kijken we welke reparatie nodig is en hoe lang de Bitumen nog mee kan. Daarna sturen we u een vrijblijvende gratis offerte voor de reparatie, die we vaak snel en efficiënt kunnen uitvoeren.

Als we moeten renoveren omdat de Bitumen versleten raakt, dan kijken we eerst of we dat over de oude laag kunnen doen. Dit is voor u extra voordelig omdat het minder werk vergt en de onderlaag al goed is. Soms, bijvoorbeeld wanneer er al teveel lagen Bitumen liggen of wanneer er isolatie moet worden aangebracht, kan dat helaas niet. Ook in dat geval kunt u rekenen op een scherpe prijs voor hoge kwaliteit werk.

Werkzaamheden met Bitumen nodig? Vraag nu een vrijblijvende offerte op maat aan

Heeft u een nieuw Bitumen plat dak nodig of moet de Bitumen gerepareerd, gerenoveerd of vervangen worden? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte op maat aan en profiteer van 30 jaar ervaring, VCA-gecertificeerde en erkende dakdekkers, scherpe prijzen en tot 10 jaar garantie. Met spoed een dakdekker nodig? Bel dan 24/7 met 030-2273570.

Gratis Offerte Aanvragen