Pannendak

Heeft u een pannendak nodig?

30 Jaar Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van platte en pannendaken.

GRATIS Offerte

Een offerte aanvragen is compleet gratis! Wij rekenen geen voorrijkosten.

Snel op locatie

Heeft u een probleem aan uw dak? Dan zijn wij altijd snel bij u op locatie.

Pannendak nodig? Kies voor kwaliteit met de expertise van Secuurwoningonderhoud

Een pannendak is in Nederland de meest voorkomende soort dak. En dat is niet voor niets. Dakpannen hebben vele voordelen ten opzichte van andere materialen dakbedekking, en zijn bovendien een betaalbare optie. Als u lang wilt profiteren van een pannendak van hoge kwaliteit kiest u al meer dan 30 jaar voor onze ervaren dakdekkers van Secuur Woningonderhoud.

Onze werkwijze bij het aanleggen of vernieuwen van uw pannendak

Bent u van plan om een pannendak aan te leggen of de dakpannen te vernieuwen? Wij pakken dat snel en efficiënt aan, waardoor u kunt rekenen op hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Wij gaan op de volgende wijze te werk:

Pannendak vernieuwen met kwaliteit

Een pannendak met uitgebreide keuze uit dakpannen en materialen

Een pannendak kunt u op allerlei manieren op maat laten leggen. Er zijn vele soorten dakpannen en vele vormen mogelijk om het pannendak te leggen. De enige voorwaarde is dat de dakpannen op een hellend dak gelegd worden. Daarna heeft u de keuze uit een veelvoud van kleuren en materialen. Wij werken het meest met:

  • Sneldekpannen (betonnen dakpannen). De betonnen dakpan, ook wel sneldekpan, is een dakpan die vooraf gevormd is en snel kan worden gelegd. Door hun gewicht zijn ze goed bestand tegen extreem weer. Ze zijn wat goedkoper in de aanschaf en gaan tot 50 jaar mee.
  • Aardewerk dakpan. Ook wel bekend als terracotta dakpan. Deze duurzaam geproduceerde dakpan is verkrijgbaar in vele vormen en kleuren, gaat tot zo’n 70 jaar mee en is daarna recyclebaar. Door zijn lange levensduur is dit op lange termijn de goedkoopste optie.

Natuurlijk kunnen wij ook werken met andere soorten dakpannen, zoals bijvoorbeeld leien en monniken en nonnen. Deze materialen komen echter enkel voor in klassieke gebouwen en zijn daardoor een stuk kostbaarder. Bovendien zijn ze kwetsbaarder dan de bovengenoemde pannen en gaan ze minder lang mee.

Profiteer van kwaliteit, een lage prijs en 10 jaar garantie

Is uw pannendak aan vernieuwing toe of heeft u een nieuw pannendak nodig? Profiteer dan nu van onze scherpe prijzen voor uniek maatwerk en hoge kwaliteit pannendaken. Laat uw pannendak aanleggen en vernieuwen door onze gecertificeerde experts met 30 jaar ervaring en krijg 10 jaar garantie.

Interesse in een nieuw of vernieuwd pannendak? Vraag hier nu uw gratis, vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem contact op voor een gratis dakinspectie

Gratis Offerte Aanvragen