Zoekt u een erkende dakdekker voor uw daklekkage?

Last van een daklekkage? Meld direct uw daklekkage en laat dit zo snel mogelijk oplossen.

Last van een daklekkage?

Wij zijn een ervaren dakdekkers bedrijf dat zich volledig inzet voor pannen en platte daken. Wij van Secuur Woning Onderhoud staan 24/7 voor u klaar.

Heeft u momenteel een lekkend dak? Of is uw dak aan vervanging toe? Dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend om een gratis offerte vragen. Wij komen gratis bij u langs (zonder voorrijkosten) en bekijken de situatie volledig waarna wij een offerte uitbrengen.

Lekt uw dak?

Verkeerd uw dak in slechte staat? Dan is het verstandig om uw dak te laten inspecteren op onderhoud of renovatie. Hiermee voorkomt u niet alleen een hoop kosten aan een daklekkage, ook verbetert u de duurzaamheid van uw woning.

Wij maken altijd foto’s en video’s van de situatie, zodat u heel makkelijk met ons mee kunt kijken zonder zelf het dak op te hoeven. Naar aanleiding van deze (visuele) inspectie krijgt u een offerte op maat.

Voorkom grote schade en laat uw daklekkage oplossen!

Wanneer u een daklekkage heeft, raden wij het sterk aan om direct contact op te nemen. Vaak alles wat onder de dakbedekking zit is van hout of beton. Dat betekent dat een daklekkage dus veel gevolgen kan hebben voor uw huis, maar ook voor uw gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan het aantasten van het houtwerk of het ontstaan van schimmelvorming. Ruikt u al een muffe lucht op zolder? Twijfel niet te lang. Ook kan een daklekkage uw binnenwerk aantasten denk hierbij aan: Stucwerk, schilderwerk, houten vloeren etc. 

Voorkom grotere schade en neem contact op voor een vrijblijvende dakinspectie. Hiermee krijgt u inzicht in de staat van uw dak, maar ook wat er gedaan kan worden om weer een gezond dak boven uw hoofd te hebben!

30 Jaar Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van platte en pannendaken.

GRATIS Offerte

Een offerte aanvragen is compleet gratis! Wij rekenen geen voorrijkosten.

Snel op locatie

Heeft u een probleem aan uw dak? Dan zijn wij altijd snel bij u op locatie.

Gratis Offerte Aanvragen