Bescherm NU Uw Huis tegen Wateroverlast Met
Reparaties Binnen één Dag

Duurzame Oplossingen met Garanties

30 Jaar Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van platte en pannendaken.

GRATIS Offerte

Een offerte aanvragen is compleet gratis! Wij rekenen geen voorrijkosten.

Snel op locatie

Heeft u een probleem aan uw dak? Dan zijn wij altijd snel bij u op locatie.

Noodzaak van Dakreparaties

Er zijn verschillende tekenen dat het tijd is om het dak te repareren. Bijvoorbeeld als u vochtige plekken in het dak opmerkt. Maar zelfs als je niets hebt gezien, maar wel de vochtige, muffe geur hebt opgemerkt, is het tijd om uw dak na te kijken.

Daarnaast zijn er nog duidelijke beschadigingen die zo snel mogelijk hersteld moeten worden: de dakpannen zijn bijvoorbeeld door een storm verbogen of van het dak gewaaid, of het dakleer vertoont scheuren. 

Heeft u een dakreparatie nodig?

Zodra er schade aan het dak is geconstateerd, is het belangrijk om het dak zo snel mogelijk te repareren. Er ontstaat alleen maar meer schade door schade, wat natuurlijk het geval is bij dakschade. Als er regenwater naar binnen sijpelt, tast dit de dakconstructie aan. Dit zorgt voor meer vochtschade en uiteindelijk voor hogere onderhoudskosten!

Is de dakconstructie ernstig aangetast door houtrot? Dan moet je de constructie zelfs helemaal vervangen! Dit is een heel grote klus die veel tijd en geld kost. Voorkom grote problemen en repareer schuine of platte daken zo snel mogelijk. Een dakreparatie is immers veel goedkoper dan renovatie!

Gratis Offerte Aanvragen