Uw pannendak weer in topconditie binnen een dag

Zorgeloos wonen met een veilig dak

Betrouwbaar en snel hersteld

Bel Ons NU!

30 Jaar Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van platte en pannendaken.

GRATIS Offerte

Een offerte aanvragen is compleet gratis! Wij rekenen geen voorrijkosten.

Snel op locatie

Heeft u een probleem aan uw dak? Dan zijn wij altijd snel bij u op locatie.

Pannendak nodig? Kies voor kwaliteit met de expertise van Secuurwoningonderhoud

Secuur Woningonderhoud is uw vertrouwde partner voor hoogwaardige pannendaken. Met meer dan 30 jaar ervaring waarborgen wij duurzaamheid en kwaliteit. Pannendaken bieden tal van voordelen, zoals uitstekende weerbestendigheid, bescherming tegen lekkages en vochtschade, en een verzorgde uitstraling.

Onze ervaren dakdekkers zijn specialisten in zorgvuldige installatie en regelmatig onderhoud, zodat uw pannendak optimaal presteert. Bovendien heeft u de keuze uit diverse stijlen en kleuropties, waardoor uw dak perfect past bij de uitstraling van uw woning.

Ga voor een duurzaam, betaalbaar en esthetisch pannendak met Secuur Woningonderhoud als uw betrouwbare partner. Vertrouw op onze expertise en geniet van een dak dat jarenlang meegaat en uw woning een prachtige uitstraling geeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe pannendak.

Onze werkwijze bij het aanleggen of vernieuwen van uw pannendak

Bent u van plan om een pannendak aan te leggen of de dakpannen te vernieuwen? Wij pakken dat snel en efficiënt aan, waardoor u kunt rekenen op hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Wij gaan op de volgende wijze te werk:

Pannendak vernieuwen met kwaliteit

Een pannendak met uitgebreide keuze uit dakpannen en materialen

Een pannendak kunt u op allerlei manieren op maat laten leggen. Er zijn vele soorten dakpannen en vele vormen mogelijk om het pannendak te leggen. De enige voorwaarde is dat de dakpannen op een hellend dak gelegd worden. Daarna heeft u de keuze uit een veelvoud van kleuren en materialen. Wij werken het meest met:

  • Sneldekpannen (betonnen dakpannen). De betonnen dakpan, ook wel sneldekpan, is een dakpan die vooraf gevormd is en snel kan worden gelegd. Door hun gewicht zijn ze goed bestand tegen extreem weer. Ze zijn wat goedkoper in de aanschaf en gaan tot 50 jaar mee.
  • Aardewerk dakpan. Ook wel bekend als terracotta dakpan. Deze duurzaam geproduceerde dakpan is verkrijgbaar in vele vormen en kleuren, gaat tot zo’n 70 jaar mee en is daarna recyclebaar. Door zijn lange levensduur is dit op lange termijn de goedkoopste optie.

Natuurlijk kunnen wij ook werken met andere soorten dakpannen, zoals bijvoorbeeld leien en monniken en nonnen. Deze materialen komen echter enkel voor in klassieke gebouwen en zijn daardoor een stuk kostbaarder. Bovendien zijn ze kwetsbaarder dan de bovengenoemde pannen en gaan ze minder lang mee.

Profiteer van kwaliteit, een lage prijs en 10 jaar garantie

Kies voor een vernieuwing van uw pannendak of een compleet nieuw pannendak bij Secuur Woningonderhoud. Profiteer nu van onze voordelige prijzen voor maatwerk en hoogwaardige pannendaken. Onze gecertificeerde experts met meer dan 30 jaar ervaring zorgen voor een vakkundige aanleg of vernieuwing, waarbij u maar liefst 10 jaar garantie ontvangt.

Interesse in een nieuw pannendak of een vernieuwing? Vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte aan. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u een nauwkeurige en gedetailleerde offerte te bieden, volledig afgestemd op uw wensen.

Kies voor een nieuw of vernieuwd pannendak van Secuur Woningonderhoud. Neem vandaag nog contact op en laat onze specialisten u begeleiden door het proces, van offerte tot voltooide installatie. Wacht niet langer en geniet binnenkort van een prachtig en duurzaam pannendak.

Succesvolle pannendak projecten

Gratis Offerte Aanvragen